Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

«Δεν είναι στα πλάνα μας ο Τζεμπούρ»

Δεν έχουν βάση οι πληροφορίες που προέρχονται από την Γαλλία και αφορούν το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως δήλωσε ο Χοσέ Ανιγκό.

«Δεν είναι στα πλάνα μας ο Τζεμπούρ»
Στη διάψευση των γαλλικών δημοσιευμάτων που θέλουν την Μαρσέιγ να εξετάζει την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ προχώρησε ο Χοσέ Ανιγκό, μιλώντας στην ιστοσελίδα «lexpressiondz.com».

Ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας τόνισε ότι η Ολιμπικ δεν ενδιαφέρεται για τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού, παρότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός.

«Η Μαρσέιγ δεν ενδιαφέρεται για τον Τζεμπούρ και το επαναλαμβάνω. Δεν πρόκειται να πραγματοποιήσω ταξίδι για εκείνον. Δεν λέω πως δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Αντιθέτως, είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα μας», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας της Μαρσέιγ και πρόσθεσε:

«Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι άνοιξε το θέμα για την μεταγραφή του στην Μαρσέιγ. Η Ολιμπίκ παραμένει σπουδαίος σύλλογος, παρότι τη φετινή σεζόν δεν έχει καλά αποτελέσματα. Αποτελεί τιμή για εμάς να βρισκόμαστε στη λίστα κάποιων επιθετικών».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Τζεμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον Ολυμπιακό και πρόκειται για έναν παίκτη που έχει πετύχει περισσότερα από 20 γκολ τη φετινή σεζόν. «Η απάντηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ θα δοθεί το καλοκαίρι», καταλήγει το κείμενο του εν λόγω σάιτ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: