Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κόντε: «Απέχουμε ακόμη από τις υπερδυνάμεις»

Ο Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε ιπποτικά την ανωτερότητα της Μπάγερν μετά την ήττα της Γιουβέντους με 2-0 στο Μόναχο.

Κόντε: «Απέχουμε ακόμη από τις υπερδυνάμεις»
Αρκετό δρόμο έχει ακόμη να διανύσει η Γιουβέντους για να κοιτάξει στα μάτια ομάδες σαν την Μπάγερν, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, μετά την ήττα με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

«Η Μπάγερν έδειξε πως είναι ανώτερη. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο και έχει ισχυρό κίνητρο μετά την απώλειά του πέρσι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε: «Πρέπει να παραδεχτούμε πως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Αυτό πρέπει να μας δείξει πόσο ακόμη απέχουμε από τις υπερδυνάμεις της Ευρώπης. Στην Ιταλία είμαστε πολύ δυνατοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε ανταγωνιστικοί και στο Champions League. Μην ξεχνάτε πως εκεί άλλες ομάδες μπορούν να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια για την ενίσχυσή τους, ενώ εμείς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια».

Όσο για τη ρεβάνς, είπε: «Θα είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ και να προκριθούμε, αλλά το ποδόσφαιρο μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Θα είναι για μας μία ακόμη εμπειρία στην προσπάθεια να βελτιωθούμε».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: