Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Συμφωνία με Λαζαρίδη!

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις και η απαίτηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη για αποχώρηση της παρούσας διοίκησης, να έχουν δημιουργήσει μια εικόνα «μπάχαλου» στην ομάδα, παρόλα αυτά συγκεκριμένες κινήσεις αποδεικνύει πως… κάτι κινείται ακόμη.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων είναι η ρύθμιση που προτάθηκε στον Νίκο Λαζαρίδη και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, την αποδέχθηκε, αποδεικνύοντας εκ νέου την διαφορά του σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Άρης χρωστάει χρήματα από το παρελθόν. Η συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ, εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής προσπάθειας που γίνεται για διακανονισμούς με «τρίτους» και ο Λαζαρίδης ασφαλώς, είναι ένας από αυτούς.

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν η παρούσα διοίκηση, καταβάλλει προσπάθεια να τηρήσει το πρόγραμμα και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, στα πλαίσια των οποίων ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψηφίδης, βρέθηκε χθες στην Αθήνα, προκειμένου να ρυθμίσει ορισμένες υποχρεώσεις της εταιρίας προς το ΙΚΑ και την Εφορία.πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: