Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τα δίνει όλα και ό,τι βγει!

Ναι, το ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στα Πηγάδια αποτέλεσε ένα πισωγύρισμα για τη Skoda Ξάνθη στην προσπάθεια που καταβάλλει για να βρεθεί στα play off και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όχι όμως και την… ταφόπλακα για τους Θρακιώτες που απέχουν μόλις μία νίκη από την 5η θέση και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το πρόγραμμά τους όμως να μην είναι και το πιο εύκολο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη καλούνται να δώσουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αμφότερα εκτός έδρας, αρχικά με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στη συνέχεια με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πιθανόν οριστικά και αμετάκλητα αν προλαβαίνουν να βρεθούν στην 5η θέση.

Το… απόλυτο όσο δύσκολο και αν φαντάζει βάζει και πάλι την ομάδα σε… τροχιά πεντάδας, αν υπολογιστεί και το δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού (έχει το ντέρμπι με Ολυμπιακό εκτός έδρας) και λιγότερο όμως του ΠΑΣ που έχει δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Κέρκυρα και ορίζει ο ίδιος την τύχη του.

Εκτίει με Αστέρα και Πανιώνιο ο Βασιλακάκης

Η χθεσινή ημέρα δεν περιλάμβανε προπόνηση για τους ακρίτες, μια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους έδωσε το καθιερωμένο ρεπό, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν σήμερα για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από ήττα στη Νέα Σμύρνη. Τόσο στον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες όσο και στο επόμενο με τους Νεοσμυρνιώτες-αμφότερα όπως αναφέρθηκε εκτός έδρας- θα απουσιάσει ο Θόδωρος Βασιλακάκης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από τον προπονητή του να λείψει από τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μαρίν που εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: