Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ρόουρα: «Πολλά λάθη εναντίον μας»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο βοηθός προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Ρόουρα, μετά το 2-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ρόουρα: «Πολλά λάθη εναντίον μας»
Άδικο θεωρεί το 2-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν για την Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ο Τζόρντι Ρόουρα. Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα τα έβαλε με τον διαιτητή Βόλφγκανγκ Σταρκ και τις αποφάσεις του.

«Κυριαρχήσαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Υπήρχαν πολλές λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος μας. Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς ήταν οφσάιντ, ενώ στη φάση που προηγήθηκε υποχρεωθήκαμε να παίξουμε χωρίς δύο παίκτες. Μας προβληματίζει αυτό, γιατί είχαμε και στο ματς με τη Μίλαν στην Ιταλία αποφάσεις εναντίον μας», τόνισε.

«Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αλλά αν σκεφτούμε πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, νομίζω πως μας αδικεί. Επίσης το τίμημα ήταν μεγάλο για μας, καθώς τραυματίστηκαν ο Μέσι και ο Μασεράνο. Ανησυχούμε γιατί κάθε αγωνιστικό πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το σημείο της σεζόν», πρόσθεσε.

Όσο για τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης, ανέφερε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στη ρεβάνς και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά θα πρέπει στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας να τελειώσουμε την αποστολή μας». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: