Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τσομίδης: «Δε θα παραδοθούμε σε κάποιους»

Με παρέμβασή του στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Τσομίδης, τοποθετήθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Άρη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι από πλευράς του κ. Ψηφίδη δεν υπάρχει καμία διάθεση να εγκαταλείψει και να παραδοθεί στη χλεύη της ιστορίας του Άρη.


Για όλα αυτά που συζητιούνται τις τελευταίες ώρες και αν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι ο ΑΣ Άρης απέσυρε την εμπιστοσύνη του στην ΠΑΕ Άρης ή αν κατατέθηκε κάποιο έτοιμα στο Πρωτοδικείο:

«Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι μέχρι τις 13:40 δεν υπήρχε δικόγραφο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εναντίον της ΠΑΕ Άρης για αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Δεύτερων, ότι έχει σχέση με την ΚΜΑ δεν είμαι αρμόδιος. Δεν γνωρίζω ότι γίνεται μια προσπάθεια για τη ρύθμιση του διοικητικού κενού που προέκυψε μετά την παραίτηση των μελών.

Τρίτων, η αλλαγή διοικήσεως στην κοινωνία Άρη δε σημαίνει αυτομάτως κατάργηση της προσωρινής διοικήσεως η οποία ορίστηκε για την ΠΑΕ από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης».


Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα καθαίρεσης. Ο νόμος προβλέπει ρητά πως γίνονται αυτές οι διαδικασίες. Για να οριστεί δηλαδή προσωρινή διοίκηση στην ΚΜΑ, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσφύγει ή να παρέμβει στο να γίνει προσωρινή διοίκηση η οποία θα έχει συγκεκριμένους στόχους δηλαδή να οδηγήσει σε εκλογές την ΚΜΑ. Αν έγινε αυτό σήμερα δεν το γνωρίζω. Αν έγινε αυτό σήμερα, εντός 48 ωρών μπορεί να εκδοθεί μια προσωρινή διαταγή και να οριστεί προσωρινή διοίκηση».


Για το αν αντιπαρατεθούν δικαστικά ο κ. Ψηφίδης και οι συνεργάτες του σε αυτήν την ιστορία:

«Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο πριν από λίγη ώρα και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει από πλευράς του κ. Ψηφίδη καμία διάθεση να σπιλωθεί, να εγκαταλείψει και να παραδοθεί στη χλεύη της ιστορίας του Άρη. Το ίδιο ισχύει και για μένα προσωπικά. Όπως εκ του νόμου έχουμε δικαίωμα, εμείς που είμαστε διοίκηση ακόμη, και υποχρέωση να υποστηρίξουμε την άποψή μας. Δεν μπορεί να εκδοθεί καμία προσωρινή διαταγή χωρίς να τη δούμε.

Όταν λοιπών κληθούμε ενώπιον του δικαστηρίου και αποδείξουμε ποιοι είναι αυτοί και γιατί θέλουν να αλλάξουν εμάς, εμείς θα αποδείξουμε ότι η βαθύτερη αιτία γιατί δε θέλουν τη διοίκηση Ψηφίδη είναι διότι βρίσκεται στο παρά πέντε η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ελέγχου.

Ο απλός φίλαθλος το θέλει διακαώς. Εγώ έχω κατακλυστεί από τηλεγραφήματα, τηλεφωνήματα ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζω, οι οποίοι μου λένε μην κάνετε πίσω, διότι αν κάνετε πίσω δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια».


Για το ότι επηρεάζεται και το αγωνιστικό κομμάτι από την όλη ιστορία:

«Το αγωνιστικό κομμάτι έχει άμεση συνάρτηση μ' αυτό που γίνεται γιατί η ψυχική ηρεμία των παικτών δεν μπορεί να διαφυλαχτεί όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα δυναμώσουμε και εμψυχώσουμε τους παίκτες, ασχολούμαστε με το ποιος διοικεί και το τι κάνει».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: