Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ματθαίου: «Μπροστά ο Σκόρδας, δεν θα είμαι στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείο»

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» ο Νικήτας Ματθαίου, υπογραμμίζοντας πως ο Λάμπρος Σκόρδας είναι έτοιμος να αναλάβει, ωστόσο ο ίδιος ο Ματθαίου, δεν θα είναι μέλος της νέας διοίκησης που θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γίνεται μία ύστατη προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα στον Άρη. ΘΥα δημιουργηθεί μία καινούργια διοίκηση πρωτοδικείου, θα οριστεί νέο Δ.Σ της ΚΜΑ και αναλαμβάνει ο Λάμπρος Σκόρδας, αλλά και οι κ.Βογιατζής, κ.Τσιόνγκης. Από εκεί και πέρα αυτή είναι μία εξέλιξη θα διαρκέσει 20 μέρες » είπε ερχικά ο κ.Ματθαίου.

Ενώ ξεκαθάρισε πως το σημαντικότερο είναι να σωθεί η ομάδα: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, το μόνο μέλημα μας είναι να σωθεί ο Άρης. Δεν έχουμε το δικαίωμα αλλά ούτε και το χρόνο να καταλογίσουμε ευθύνες, ούτε να «ευλογήσουμε τα γένια μας». Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παραμονή, αλλά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Άρη και όλα τα υπόλοιπα θα κριθούν μετά το πρωτάθλημα».

Για το αν θα συμμετέχει ο ίδιος στη διοίκηση: «Όχι εγώ δεν θα είμαι στη διοίκηση. Δεν είμαι μέσα. Συνεισφέρω εξωδιοικητικά. Ούτε στην καινούργια διοίκηση Πρωτοδικείου θα είμαι, ούτε στο νέο Δ.Σ. Έχουν εκλεχθεί ήδη κάποια άτομα και είναι έτοιμοι να αναλάβουν».

Ενώ για τις φήμες που θέλουν την αλλαγή της διοίκησης να έχει ως στόχο να σταματήσει ο οικονομικός έλεγχος, ήταν κατηγορηματικός: «Αυτά είναι μπούρδες! Ο πρώτος που δέχθηκε να γίνει έλεγχος από το 2004 ήμουν εγώ, μαζί με τον Λάμπρο Σκόρδα. Ο έλεγχος προχωρά κανονικά, ο ίδιος ο Σκόρδας έχει βγει μπροστά για 20 ημέρες, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ουσιαστικά. Όποιος προσπαθήσει να σταματήσει τον έλεγχο, θα με βρει μπροστά του. Όσοι έκαναν τα εγκλήματα στον Άρη, θα πληρώσουν και βάζω και τον εαυτό μου μέσα! Αν ο έλεγχος κρύψει κάτι, τότε θα επέμβουν κάποια κρατικά όργανα και θα φέρουν τα πάντα στο φως». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: