Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη»

Αργύρης Πεδουλάκης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης θέλουν νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη, δίχως να ασχολούνται από τώρα με τα σενάρια για τις πιθανές διασταυρώσεις.

«Είναι η τελευταία αγωνιστική του Top 16 και αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης. «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί ο αντίπαλος μπορεί να τιμωρήσει το κάθε λάθος μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά σενάρια για την τελευταία μέρα του Top 16, αλλά για μας κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη», πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. «Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα φέτος. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλό μας, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη, όπως πάντα», είπε ο «Σόφο» και πρόσθεσε: «Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες κι εμείς πρέπει να βρούμε τις δικές τους. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια και τις πιθανότητες για τον επόμενο γύρο. Θα είναι λάθος αυτό. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και όταν έρθει η ώρα θα μάθουμε το όνομα των αντιπάλων μας στα play offs».

Δεν υπάρχουν σχόλια: