Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τίμησαν τον «Σακ» κι αυτός έθαψε τον Χάουαρντ!!

Οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα με το νούμερο «34» προς τιμήν του Σακίλ Ο’ Νιλ κι εκείνος άσκησε κριτική στον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Τίμησαν τον «Σακ» κι αυτός έθαψε τον Χάουαρντ
Τον Σακίλ Ο’ Νιλ τίμησαν για την προσφορά του οι Λέικερς αποσύροντας στο ημίχρονο του αγώνα με τους Μάβερικς τη φανέλα με το νούμερο «34». «Μακάρι να ήταν εδώ ο Τζέρι Μπας», δήλωσε ο παλαίμαχος σέντερ αναφερόμενος στον αείμνηστο ιδιοκτήτη της ομάδας, που έφυγε από τη ζωή το Φεβρουάριο.

«Πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου εδώ, έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ μου εδώ, πήρα τους περισσότερους τίτλους μου εδώ. Αν με θεωρήσουν αρκετά καλό για το Hall of Fame, θα μπω σαν Λέικερ», πρόσθεσε ο «Σακ» που έπαιξε 8 από τις 19 σεζόν της καριέρας του στην ομάδα, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (πήρε άλλο ένα με το Μαϊάμι) και είναι έκτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Δεν παρέλειψε πάντως να ασκήσει κριτική στον νέο σέντερ της ομάδας, Ντουάιτ Χάουαρντ. «Ελπίζω να πάρουν ένα ακόμη πρωτάθλημα όσο παίζει ο Κόμπι, αλλά πρέπει να προσφέρει περισσότερα ο Χάουαρντ. Θα ήθελα να τον βλέπω να έχει 28 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αυτά ζητούσαν κι από μένα στην εποχή μου. Δεν τον επικρίνω, είναι ένα παιδί με ταλέντο, αλλά όταν βλέπω να έχει 16 ή 18 πόντους, δεν μου αρκεί», τόνισε.

Όσο για τη σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ, που βιντεοσκόπησε ένα μήνυμα για τον παλιόφιλό του, είπε: «Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Περάσαμε χιλιάδες άσχημες στιγμές, αλλά ένα εκατομμύριο υπέροχες. Υπάρχουν δύο ήδη αντιπαθειών, σε αθλητικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο και τη δεύτερη δεν την είχαμε ποτέ με τον Κόμπι. Όταν τον βλέπω με τα παιδιά του πηγαίνω κοντά τους και τους λέω ‘Είμαι ο θείος Σακ’».

Τον «Σακ» τίμησαν μεταξύ άλλων ο άλλοτε προπονητής των Λέικερς Φιλ Τζάκσον (με την ιαχή «we want Phil» από τις κερκίδες) αλλά και ο πιο διάσημος οπαδός της ομάδας, Τζακ Νίκολσον.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: