Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αγγελίδης: «Ήταν μία επική ανατροπή»

Με αφορμή την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κόρατς από την ομάδα του Άρη, πριν από 16 χρόνια στην Προύσα, ένα από τα στελέχη της τότε ομάδα, Ντίνος Αγγελίδης, μίλησε για την τότε μαγική βραδιά γι΄αυτόν, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως έζησε εκείνο το ιστορικό για τον Άρη βράδυ: «Όλοι οι αθλητές έχουμε αυτά τα «ειδικά» βράδια στη ζωή τους που διαμορφώνουν το χαρακτήρα του μετέπειτα, έτσι ήταν και για μένα εκείνο το βράδυ, ένα βράδυ που μου άλλαξε τη ζωή».

Για τα δύο παιχνίδια: «Ήμασταν το φαβορί τότε για την κατάκτηση του κυπέλλου. Οι Τούρκοι μας ανέτρεψαν το σενάριο που μας ήθελε να κερδίζουμε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά μετά την ήττα, καταφέραμε να αλλάξουμε ψυχολογία και να πάμε στην Τουρκία και να… τους χαλάσουμε την φιέστα».

Για την επιστοφή τους στη Θεσσαλονίκη: «Είχε 7000 κόσμο στο αεροδρόμιο που μας περίμενε. Ζήσαμε κάτι μοναδικό. Ήταν μία επική ανατροπή για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ».

Ενώ μοιράστηκε και ένα ανέκδοτο για εκείνη την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς: «Τελειώνοντας την αναμέτρηση, ο κόσμος στο γήπεδο είχε ήδη αποδεχθεί την ήττα, εμείς πετούσαμε σε πελάγη ευτυχίας. Το Κύπελλο το είχαν σε μία όμορφη θήκη με 5-6 προβολείς επάνω του και όταν μετά μας το έδωσαν να το σηκώσουμε, είχαμε κάψει όλοι τα δάχτυλά μας! Είχε «ανάψει» ο μπρούτζος από την μεγάλη θερμοκρασία». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: