Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πρώην πράσινος στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ!

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που δεν αγωνίζεται πια στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ; Ο σκύλος έχει πάλι το αποκλειστικό θέμα!
Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ, με εντολή Σαββίδη, έχει στόχο την ελληνοποίηση του ρόστερ και εξετάζει όλες τις περιπτώσεις των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών.
Ήδη έχει αποκτήσει τον Κώστα Κατσουράνη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, επέκτεινε το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ δεν έχει σταματήσει να επιδιώκει τον επαναπατρισμό διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.
Μία τέτοια περίπτωση, λοιπόν, είναι ο Σωτήρης Νίνης. Ο άσος της Πάρμα, που δεν έχει εντυπωσιάσει ακόμα με τις εμφανίσεις του στο Καμπιονάτο, είναι στα υπ΄ όψιν των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικού, με πιθανότερη τη δεύτερη εκδοχή.
Είναι αρκετά πιθανό, άλλωστε, η ιταλική ομάδα να θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού, αφού ακόμα δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στην Ιταλία. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο σκύλος, ο Νίνης έχει πληροφορηθεί ήδη το -φιλολογικό για την ώρα- ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ από δύο συμπαίκτες του στην Εθνική και πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική ομάδα.
Το θέμα είναι αν ο παίκτης ψήνεται να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο κατά καιρούς έχει κατηγορήσει με δηλώσεις του, μόλις έναν χρόνο μετά τη φυγή του. Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που θέλει απάντηση. Πάντως, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που δείχνει συνεχώς να δυναμώνει εντός κι εκτός γηπέδων, ίσως μπορεί να αποτελέσει ένα καλό δέλεαρ για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού. Ίδωμεν...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: