Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε φάουλ στον Ρομπέρτο»


«Δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε φάουλ στον Ρομπέρτο»

Ο Καρά Εμποτζί πέτυχε το νικητήριο γκολ της Άντερλεχτ κόντρα στον Ολυμπιακό, για το οποίο ξεκαθάρισε πως ήταν εντελώς καθαρό. «Ούτε οφσάιντ, ούτε φάουλ στον Ρομπέρτο» λέει ο σκόρερ.

Την άποψη πως το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν καθόλα νόμιμο, εξέφρασε ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Άντερλεχτ, Καρά Εμποτζί.

Ο αμυντικός μέσος των Βέλγων σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, απόρησε για τους λόγους που σηκώθηκε η σημαία του βοηθού, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε φάουλ πάνω στον Ρομπέρτο, αλλά ούτε και οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση.

«Μόλις είδα τον τερματοφύλακα να χάνει τη μπάλα, θεώρησα ότι ήταν απαραίτητο να βάλω το πόδι μου. Ο διαιτητής φάνηκε από την αρχή της φάσης να είναι σίγουρος για το γκολ. Δεν ξέρω γιατί ο βοηθός σήκωσε τη σημαία. Δεν ήταν ούτε οφσάιντ, ούτε υπήρχε φάουλ στον τερματοφύλακα» τόνισε ο Καρά.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του αντιπάλου θα είναι καυτή, αλλά εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη. Είναι θετικό που κρατήσαμε το μηδέν. Είναι πιο σημαντικό και από το γκολ που βάλαμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: