Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Πολλά παράπονα από Ολυμπιακό!!


Πολλά παράπονα από Ολυμπιακό

Έξαλλοι με τη διαιτησία Μπέμπεκ και βοηθών ήταν στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Άντερλεχτ. Πίστη για την πρόκριση, αγωνία για Σιόβα, τίποτα σοβαρό ο Ομάρ.

Σκασμένοι ήταν όλοι στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Άντερλεχτ με 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως μπορούσαν να είχαν πάρει τουλάχιστον ισοπαλία (με γκολ) στις Βρυξέλλες και το τελικό αποτέλεσμα τούς αδικεί κατάφορα.

Πέρα από τους εαυτούς τους, όμως, τονίζουν πως αδικήθηκαν και από τη διαιτησία. Στέκονται όχι μόνο στο πέναλτι από πεντακάθαρο χέρι που έγινε και δεν καταλογίστηκε, όσο και στις πέντε (!) κίτρινες κάρτες που δόθηκαν, η πρώτη στον Σαλίνο μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα. Μάλιστα από τον Ολυμπιακό σημείωναν πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα εξαφανίστηκαν τα ball boys από το γήπεδο και περιμένουν να τιμωρηθούν οι Βέλγοι για αυτές τις… πρακτικές που εφάρμοσαν.

Πάντως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η πεποίθηση είναι διάχυτη πως στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη» δεν χάνεται η πρόκριση, αρκεί ο Ολυμπιακός να σταθεί στο ύψος του. Για το παιχνίδι αυτό υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του Σιόβα, που τέθηκε νοκ άουτ από το πρώτο ματς λόγω ενοχλήσεων και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει. Αντίθετα, η κατάσταση του Ομάρ που δέχτηκε μια κλωτσιά στην προπόνηση της ομάδας δεν εμπνέει ανησυχία.

Για την ώρα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (15:00) στο Φάληρο, όπου είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: