Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Όρθια» η… μισή Τότεναμ στο «Αρτέμιο Φράνκι»!!

Παρά το γεγονός ότι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς παίκτες, η Τότεναμ πέτυχε εκτός έδρας γκολ και τελικά έμεινε στην ισοπαλία (1-1) μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Όρθια» η… μισή Τότεναμ στο «Αρτέμιο Φράνκι»Το υπερπολύτιμο εκτός έδρας γκολ που τη βάζει σε θέση οδηγού στην υπόθεση πρόκριση πέτυχε η Τότεναμ των πολλών απουσιών μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα και τελικά απέδρασε με την ισοπαλία, με σκορ 1-1.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε κόντρα στη ροή του αγώνα ο Νασέρ Τσαντλί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά την παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Τόμοβιτς πάνω στον Ντέιβις.

Ωστόσο, έπειτα την πολύ μεγάλη πίεση που άσκησε στην εστία της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, οι «βιόλα» δικαιώθηκαν με ανέλπιστο τρόπο καθώς στο 59’ ο Μπερναντέσκι έπιασε ένα τεχνικό σουτ από πολύ μακριά, η μπάλα βρήκε στον Μέισον και κατέληξε στα δίχτυα του Βορμ, αφού βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα, παρά την πίεση της Φιορεντίνα, και οι Λονδρέζοι απέδρασαν με την ισοπαλία και το υπερπολύτιμο εκτός έδρας γκολ που τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: