Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μέσα και ο Πράνιτς!!


Μέσα και ο Πράνιτς

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τέθηκε και ο Ντάνιελ Πράνιτς, που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ένα επιπλέον «όπλο» θα έχει στη… φαρέτρα του ο Αντρέα Στραματσόνι για το προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (21/02, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς επέστρεψε την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει την σύσπαση προσαγωγού, που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον είναι στο χέρι του Ιταλού τεχνικού για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Επίσης, για τρίτη συνεχόμενη μέρα, ο Εβαντζελίτσα έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και τακτική. Πέτριτς και Σάντσεθ απουσίασαν με άδεια, ενώ ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του και ο Μπουμάλ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με προπόνηση στις 16:30 το απόγευμα. Μετά το πέρας αυτής, ο Αντρέα Στραματσόνι θα ανακοινώσει την αποστολή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: