Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά…»


«Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά…»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να «είναι συνεπής στο ραντεβού στον τελικό», όπως τόνισε, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μιλώντας μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

«Δεν είχαμε ιδιαίτερη προτίμηση σε αντίπαλο. Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Θα πάμε συσπειρωμένοι στο πρώτο ματς στην Τούμπα, όπου θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούμε να διαχειριστούμε στον επαναληπτικό. Το κύπελλο είναι μεγάλος στόχος και του μεγαλομετόχου της ομάδας και του κόσμου», τόνισε αρχικά.

Ερωτώμενος, για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό, απάντησε: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Άλλωστε κάποια παιχνίδια που έπρεπε να χάσει φέτος, δεν τα έχασε. Πιστεύω θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: