Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Ανοιχτό» του Εσιέν για Κίνα!!


«Ανοιχτό» του Εσιέν για Κίνα

Από την Γκάνα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση ομάδα της Κίνας για τον Μάικλ Εσιέν, επικαλούμενοι πηγές από το περιβάλλον του μέσου του Παναθηναϊκού.

Ο Μάικλ Εσιέν μοιάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι (αν κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017), αλλά φαίνεται πως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει νωρίτερα.

Από την πατρίδα του, Γκάνα, προκύπτει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από την Κίνα για τον πολύπειρο μέσο. Μάλιστα οι Αφρικανοί επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» δεν θα είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, πόσω μάλλον αν βάλουν και χρήματα στα ταμεία τους. Άλλωστε οι Κινέζοι σκορπούν πολλά εκατομμύρια για να φέρουν μεγάλα ονόματα στο πρωτάθλημά τους.

Μια σημαντική παράμετρος, που πρέπει να ληφθεί υπόψη, είναι πως η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ολοκληρώνεται στις 26 Φεβρουαρίου, συνεπώς υπάρχει μία εβδομάδα ακόμη για να αποσαφηνιστεί το τοπίο γύρω από τον Εσιέν.

Για την ώρα ο 33χρονος άσος υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι (όχι σαν πρώτη επιλογή πάντως) και είναι πιθανό να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: