Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ανατροπή στην ανατροπή στο Ζοφρουά-Γκισάρ!!


Ανατροπή στην ανατροπή στο Ζοφρουά-Γκισάρ! (video)

Σε ένα σπουδαίο ματς, η Σεντ Ετιέν νίκησε 3-2 τη Βασιλεία και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Europa League. Οι «στεφανουά» προηγήθηκαν 2-0, ισοφαρίστηκαν και λυτρώθηκαν με τον Μπαχέμπεκ.

Στο "Ζοφρουά-Γκισάρ" έγινε ένα από τα πιο συναρπαστικά και χορταστικά πρώτα παιχνίδια της φάσης των "32" του Europa League. Η Σεντ Ετιέν νίκησε 3-2 τη Βασιλεία, έχοντας προηγηθεί με δύο τέρματα διαφορά και ισοφαριστεί, για να έρθει στο 77' ο Μπαχέμπεκ για να φέρει τη λύτρωση.

Το ματς:

Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού η Σεντ Ετιέν ευτύχησε να προηγηθεί. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τανάν εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ, ο Εμπολό προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά χωρίς επιτυχία και η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπαγιάλ Σαλ ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους «στεφανουά».

Η Βασιλεία στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Ρουφιέ. Οι «στεφανουά» ήλεγχαν το παιχνίδι και βαδίζοντας στο ημίχρονο έκαναν δύο τα τέρματά τους ξανά από στημένη φάση. Ήταν το 39ο λεπτό όταν ο Κοάντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μονέ Πακέ κέρδισε τους πάντες στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βασλίκ κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε με αυτό το σκορ αλλά η άμυνα των γάλλων "κοιμήθηκε" σε ένα κόρνερ και ο Σάμουελ με γυριστό σουτ, μέσα από την περιοχή νίκησε το Ρουφιέ για το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά στο 56΄η Βασίλεια κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πογκμπά. Ο Γιάνκο αποδείχθηκε ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-2.

Το παιχνίδι ήταν ήδη χορταστικό αλλά οι «στεφανουά» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Αυτή την είπε ο Μπαχέμπεκ τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Η Βασιλεία είχε κερδίσει κόρνερ και ο Μπαγιάλ Σαλ έδιωξε όπως – όπως, ο Μπαχέμπεκ την κατέβασε με πολύ όμορφο τρόπο και πλάσαρε τον Βασλίκ για το 3-2 στο 77ο λεπτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: