Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μέξας: «Η διαφορά μας κολακεύει»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε ο Κώστας Μέξας τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα, με τον προπονητή των Πατρινών να αναγνωρίζει την ανωτερότητα της «Ένωσης».

Μέξας: «Η διαφορά μας κολακεύει»
Καμία δικαιολογία, παρά την κούραση, δεν είχε ο Απόλλων Πάτρας στη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνιση. Έκαναν την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση. Ήρθαν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και τα κατάφεραν. Ήταν εξ αρχής το φαβορί και κέρδισαν απόλυτα δίκαια. Η διαφορά μας κολακεύει. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα 2 ματς σε 3 μέρες, αλλά θα πρέπει να δούμε τα λάθη μέχρι το 25. Να δούμε τι έχουμε κάνει τόσο πολύ λάθος. Κάποιες φορές πήγαμε πολύ ατομικά και στην άμυνα δεν πήγαμε όπως θα έπρεπε. Μας κέρδισε απόλυτα δίκαια η ΑΕΚ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο ματς της Δευτέρας. Ήταν μια εμπειρία για όλους μας και η ΑΕΚ είχε 2 μέρες ξεκούραση που αυτό έπαιξε ρόλο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά για να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μέξας και πρόσθεσε:

«Όλες τις ομάδες τις επηρεάζουν τα διαδοχικά ματς, ειδικά με ομάδες καλύτερες και με μεγαλύτερο ρόστερ. Αυτό είναι το πρόγραμμα και οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση».

Για τα «μαθηματικά» της ομάδας: «Τα δικά μου δεν έχουν αλλάξει. Τώρα ποιων έχουν αλλάξει δεν ξέρω. Θέλουμε να σωθεί η ομάδα. Βλέπετε πώς είναι το πρόγραμμα, βλέπετε τα αποτελέσματα των άλλων. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον Ντίλαρντ: «Ο Ντίλαρντ κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, με εξαίρεση την Παρασκευή. Ανααμένουμε. Ελπίζουμε να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση. Είμαστε στον… αέρα με τον Ντίλαρντ».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Πελεκούδας είπε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της. Δεν πρέπει να μείνουμες εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Πρέπει να κοιτάξουμε τα αρνητικά και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας που είναι σημαντικό για εμας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: