Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Περιμένει για Πράνιτς, δύσκολα για Λέτο!!


Περιμένει για Πράνιτς, δύσκολα για Λέτο

Κλειστά χαρτιά, με πολλούς παίκτες να χτυπούν θέση στην ενδεκάδα, στον Παναθηναϊκό εν όψει ΠΑΟΚ από τον Αντρέα Στραματσόνι. Σήμερα κρίνεται του Πράνιτς, δύσκολα ντεμπούτο για Λέτο.

Για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος, για βαθμολογικούς λόγους αλλά και λόγω γοήτρου. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και είναι αλήθεια πως έχει πολλούς παίκτες να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Πράνιτς, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις. Αν ο Κροάτης δεν είναι 100% έτοιμος, τότε ο Ιταλός τεχνικός δεν θα πάρει ρίσκο και φαβορί για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Νάνο, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Χουχούμη.

Από εκεί κι έπειτα, ο Λέτο προπονείται κανονικά με την ομάδα αλλά μοιάζει δύσκολο να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, καθώς ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν επιτρέπει να παίξει αυτή τη στιγμή πάνω από 15 λεπτά. Δεν αποκλείεται πάντως να είναι στην αποστολή, έστω και για ψυχολογικούς λόγους.

Στα της ενδεκάδας, Στιλ, Μέστο, Τελάντερ και Κουτρουμπής είναι σίγουροι για την άμυνα, ενώ ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης πλαισιωμένος από Βλαχοδήμο και Κλωναρίδη ή Καλτσά. Από εκεί κι έπειτα, αν προτιμηθεί το 4-3-3, ένας εκ των Εσιέν και Λαγού θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ζέκα έχοντας στο πλευρό του Λουντ και Αμπέντ. Αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, Αμπέντ και Λουντ θα είναι το δίδυμο στο κέντρο και μπροστά τους θα παίξει ο Βιγιαφάνιες. Κανονικά υπολογίζονται, αλλά σε πρώτη φάση για τον πάγκο, οι Εβαντζελίστα και Μαμούτε. Εκτός υπενθυμίζεται πως είναι, πέραν του Ζέκα, οι Σάντσεθ, Μπουμάλ και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: