Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«Κλείνει» Βινς Χάντερ ο Παναθηναϊκός!!


«Κλείνει» Βινς Χάντερ ο Παναθηναϊκός

Όλα δείχνουν πως ο Βινς Χάντερ θα είναι ο αθλητικός ψηλός που έψαχνε ο Παναθηναϊκός. Τις επόμενες ώρες η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον 22χρονο άσο από το NBDL.

Ο Βινς Χάντερ θα είναι ο αθλητικός ψηλός που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του εν όψει του δεύτερου γύρου του Top 16. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βλέποντας τις επιλογές από την αγορά περιορισμένες και τη λήξη της προθεσμίας για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα να εκπνέει στις 23 Φεβρουαρίου, πήρε το ρίσκο με έναν παίκτη που έχει πολύ καλές προδιαγραφές, αλλά απειρία.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και δεν αναμένεται να υπάρξει καμία αποχώρηση παίκτη από την ομάδα, με τους Κούζμιτς και Πάβλοβιτς να παραμένουν στο ρόστερ.

Ο 22χρονος άσος έχει πρωτίστως αυτό που ψάχνουν οι «πράσινοι»: είναι τρομερά αθλητικός. Το ύψος του δεν ξεπερνά τα 2,03μ., ωστόσο όλα τα scouting reports από την εποχή που έπαιζε στο κολέγιο έκαναν λόγο για έναν παίκτη (πάουερ φόργουορντ κατά βάση) με φοβερά σωματικά προσόντα, γρήγορο, με μακριά άκρα, δυνατό, εκρηκτικό, με πολύ μεγάλο άλμα και ικανότατο αμυντικό.

Το επιθετικό του ταλέντο βρίσκεται σε... κατεργασία, γι' αυτό και ο απόφοιτος του UTEP δεν ξεχώρισε στο ντραφτ και δεν επελέγη το 2015 από καμία ομάδα. Δοκιμάστηκε από τους Κινγκς, έπαιξε σε ένα φιλικό, αλλά δεν κέρδισε συμβόλαιο μαζί τους και κατέληξε στο NBDL και τους Ρίνο Μπίγκχορνς, με τους οποίους φέτος έχει 21,7 πόντους και 11,3 ριμπάουντ (με 20 double-double), 1,5 τάπες, 1,4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,9 λάθη σε 31,9 λεπτά ανά αγώνα. Μάλιστα με τις επιδόσεις αυτές συμμετείχε και στο All Star Game του NBDL.

















*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: