Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό ο Ντι Τζέι Ουάιτ!!


Εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό ο Ντι Τζέι Ουάιτ!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αρνήθηκε πως ο Ολυμπιακός ψάχνει ψηλό, με τον Ντι Τζέι Ουάιτ της Τορίνο να είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα αυτή τη στιγμή!

Ένα νέο όνομα παίζει δυνατά αυτή τη στιγμή για τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού! Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Ντι Τζέι Ουάιτ της Τορίνο και πρόκειται για μία περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος είναι ύψους 2,06μ., πραγματοποιεί φέτος πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία, έχοντας κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 1,3 τάπες, ενώ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, ύστερα από το πέρασμα που είχε στο παρελθόν από την Ισπανία και την Λαμποράλ Κούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Τορίνο, όσο και με τον 29χρονο. Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να ενεργοποιήσουν άμεσα τη συμφωνία αυτή, καθώς εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παράλληλα. Επίσης, ο Ουάιτ αγωνίστηκε και στο NBA σε Θάντερ, Μπόμπκατς, Σέλτικς, ενώ τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Κίνας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: