Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Χάσι: «Γνωρίζουμε το Καραϊσκάκη»


Χάσι: «Γνωρίζουμε το Καραϊσκάκη»

Έτοιμος για τον επαναληπτικό στο Φάληρο δήλωσε ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι, μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, δήλωσε πως γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τόνισε πως το πρώτο 20λεπτο του επαναληπτικού θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

«Το σημαντικό είναι πως απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός θέλαμε να μην δεχθούμε το γκολ και το 1-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που πήραμε».

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε καλά κάναμε ευκαιρία και μετά από δικά μας λάθη δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες. Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα».
Για τη ρεβάνς: «Είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά όπως έγινε και σήμερα. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή έδρα είναι το Καραϊσκάκης και πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: