Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοί «παίζουν» για ΑΕΚ!!


Αυτοί «παίζουν» για ΑΕΚ

Αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν για την ενδεκάδα της ΑΕΚ εν όψει Ηρακλή. Σκέψεις για ανάσες σε Γιόχανσον, μάχη Τζεμπούρ-Πέκχαρτ για την επίθεση.

Η αποστολή μπορεί να ανακοινώθηκε από χθες, ωστόσο η ενδεκάδα με την οποία η ΑΕΚ θα παραταχθεί το Σάββατο στο «Καυτανζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή αποτελεί ερωτηματικό.

Ο γκολκίπερ, μια θέση στην άμυνα, άλλη μία στο κέντρο και αυτή του σέντερ φορ δεν έχουν ακόμη «κλειδώσει» ή τουλάχιστον δεν έχουν αποκαλυφθεί οι προθέσεις του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Αλάιν Μπαρόχα είναι φαβορί για τη θέση του γκολκίπερ, ενώ στην άμυνα ελλείψει Σοϊλέδη και Γκάλο οι επιλογές είναι Ντίντακ και Μπακάκης. Για τα στόπερ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Άρθο διεκδικούν δύο θέσεις.

Στο κέντρο είναι πιθανό ο Μάνταλος, που θα λείψει λόγω τιμωρίας από το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, να εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον Γιόχανσον και να αποτελέσει μαζί με Σιμόες και Σουκουλίνι την τριάδα των χαφ.

Βάργκας και Μπαρμπόσα δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στα άκρα της επίθεσης, ενώ Τζεμπούρ και Πέκχαρτ δίνουν-ελλείψει του τιμωρημένου Αραβίδη-μάχη για την κορυφή της επίθεσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: