Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μαντούρο: «Ομαδικό πνεύμα»

Στροφή στον Πανθρακικό κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Χέντβιγκες Μαντούρο να τονίζει τη σημασία που έχει η κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής.

Μαντούρο: «Ομαδικό πνεύμα»
Ο «δικέφαλος του Βορρά» αφήνει πίσω το πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα και πλέον επικεντρώνεται στον Πανθρακικό, ο οποίος δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Το δικό του μήνυμα πέρασε ο Χέντβιγκες Μαντούρο με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, εστιάζοντας στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη κόντρα στο συγκρότημα του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα στον αγώνα με τον Πανθρακικό και μετά να σκεφτούμε τον δεύτερο αγώνα με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής, έχοντας στο μυαλό μας μόνον την Κυριακή και τίποτα άλλο. Γιατί κι ο αγώνας της Κυριακής είναι επίσης πολύ σημαντικός για εμάς. Για την ομάδα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Αν διατηρήσουμε τον ρυθμό μας νομίζω πως θα είναι πιο εύκολο να παραμείνουμε θετικοί στη σκέψη. Κι αν το πετύχουμε αυτό τότε θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Τι θα ήθελες να ξαναδείς από τα στοιχεία που έδειξε χτες η ομάδα σου;

«Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ως προς το ομαδικό πνεύμα. Παίξαμε σαν ομάδα, με πολλή πειθαρχία κι έτσι πρέπει να παίζουμε, ως σύνολο. Έτσι, μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς αγώνες ακόμη κι αντιπάλους του μεγέθους της Μπενφίκα», κατέληξε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: