Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Γεμάτο «Γεντί Κουλέ»

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδο του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση.

Γεμάτο «Γεντί Κουλέ»
Η ανοδική πορεία του ΟΦΗ σε συνδυασμό με τη δυναμική του αντιπάλου κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ενημερώνει ότι έχουν μείνει ελάχιστα «μαγικά χαρτάκια», τα οποία θα διατεθούν στους φιλάθλους μέχρι την έναρξη του αγώνα, τονίζοντας παράλληλα ότι στις θύρες 3 και 7 τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«H ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός (22/2, 19:30) έχουν εξαντληθεί για τις θύρες 3 και 7.

Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για τις θύρες 1 και 4 τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι σήμερα το βράδυ και έως τις 20:00 που είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ¨Θ. Βαρδινογιάννης¨.

Το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 09:00 έως τις 16:00. Σε περίπτωση που μετά τις 16:00 υπάρξουν εναπομείναντα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται στα εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν ΜΌΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι έχουν προμηθευτεί με εισιτήρια ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και ελέγχου προσέλευσης.

Όσοι γονείς επιθυμούν να πάρουν μαζί τους τα παιδιά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ για διευκόλυνση των θεατών τους καλεί να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, με τις θύρες των γηπέδων να ανοίγουν δύο ώρες νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: