Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δαγκώνει ο όφις κι οι Σα Πίντο και Ντουντού έχουν βλέψεις…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ, που ποτέ δεν ήταν γι΄αυτόν φιλικό…

Δαγκώνει ο όφις κι οι Σα Πίντο και Ντουντού έχουν βλέψεις…
*** Ο ΟΦΗ δεν είναι κανένα θηρίο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά είναι μία ομάδα με «φανέλα», έδρα και μεγάλη δίψα, όπως αυτή αποτυπώνεται στην προσπάθειά της σε κάθε παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό.

*** Την 11η αγωνιστική της Λίγκας ο ΟΦΗ ήταν ένα μόλις πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με το φινάλε του α΄γύρου ήταν εφτά πόντους μακριά. Τώρα, στην 25η αγωνιστική είναι 11 πόντους η απόστασή του από την τριάδα των ουραγών και διεκδικεί στα ίσα την 6η θέση, που μπορεί να οδηγήσει στα μπαράζ!

*** Μέσα στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ είναι αξιόπιστος σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια του. Έχει φέρει ισοπαλίες και με ΠΑΟΚ και με ΠΑΟ και με Αστέρα Τρίπολης, ενώ νίκησε Παναιτωλικό και Πανθρακικό-μιλάμε για τις ομάδες της πρώτης 7άδας της βαθμολογίας…

*** Ο Σα Πίντο είναι πολύ φιλόδοξος προπονητής και 100% έχει βλέψεις κάποια στιγμή να μπει στο κάδρο του Ολυμπιακού. Έχει δουλέψει σε ολόκληρη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μην τον υποτιμάτε. Και μου λένε κιόλας από το Ηράκλειο ότι είναι καλός προπονητής. Και μόλις 41 ετών.

*** Όπως βλέψεις έχει κι ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και βλέπει σαν μία ευκαιρία να κάνει νέα καλή μεταγραφή αυτή την αναγέννηση της καριέρας του στην Κρήτη.

*** Κι έχει κι άλλους καλούς παίκτες ο ΟΦΗ.

*** Ο σέντερ φορ Παπάζογλου (7 γκολ φέτος) είναι ίσως ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής του πρωταθλήματος!

*** Ο πανύψηλος γκολκίπερ Φερνάντεζ έχει κάνει μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού. Όπως ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 και ένα Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-0!

*** Ο στόπερ Ζορό έχει περάσει από την Μπενφίκα κι έχει παίξει 80 παιχνίδια βασικός στο Καμπιονάτο.

*** Ο Ζε Εντουάρντο έχει παίξει στην Πάρμα, ο Περογαμβράκης (4 γκολ φέτος) χώνεται σε όλες τις φάσεις κι ο Κουτσιανικούλης με την ταχύτητά του πάντοτε ήταν μπελάς για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει και καλή παράδοση να σκοράρει.

*** Οι Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Σίσιτς είναι έμπειροι παίκτες. Όχι την πλάκας. Και δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση είναι ο Νούνιες.

*** Αν οι παίκτες του Ολυμπιακού «πηδάνε εφημερίδες» και δεν βάλουν τα πόδια στη φωτιά, το αήττητο θα κινδυνεύσει όχι στην Τούμπα, αλλά στο Γεντί Κουλέ…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: