Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ανανέωσε ο Ρούνεϊ!!

Δεν το κουνάει από το Μάντσεστερ ο Γουέιν Ρούνεϊ! Ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 5,5 ετών κι όταν αποσυρθεί θα γίνει πρεσβευτής της Γιουνάιτεντ!

Ανανέωσε ο Ρούνεϊ!
Ρούνεϊ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί για τουλάχιστον 5,5 χρόνια ακόμα! Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες και σήμερα ολοκληρώθηκε το super deal με τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση!

Ο διεθνής φορ θα παραμείνει στους πρωταθλητές Αγγλίας μέχρι το 2019 και αναμένεται να γίνει η νέα εμβληματική φυσιογνωμία της ομάδας. Βάσει των ρεπορτάζ στο Νησί, θα αμείβεται με 300.000 λίρες για κάθε εβδομάδα, ενώ όταν αποφασίσει να αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση, αναμένεται να γίνει πρεσβευτής του αγγλικού συλλόγου!

Απ’ το 2004 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί 430 φορές με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας βρει δίχτυα 208 φορές και είναι τέταρτος στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών. Στόχος του φυσικά να ξεπεράσει τον μέχρι στιγμής αρχισκόρερ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που έχει 249. Κάτι που είναι θέμα χρόνου...

«Ήταν γραφτό να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο θα έχω κλείσει μια δεκαετία και όλο αυτό το διάστημα έχω παίξει με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και έχω κερδίσει όλα όσα ήθελα όταν υπέγραψα για πρώτη φορά. Τώρα πια έχω την ευκαιρία να μυήσω στην ομάδα και τους πιο νέους και να είμαι μέλος μιας ακόμα σπουδαίας φουρνιάς.

Οι οπαδοί ήταν πάντα μεγάλο κομμάτι του συλλόγου και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που έκανα ντεμπούτο. Είμαι ευγνώμων προς όλους τους. Θέλω να ευχαριστώ τον Μόγιες για τη στήριξη που μου έδειξε. Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η αρχή ενός νέου πετυχημένου κεφαλαίου στην ιστορία της Γιουνάιτεντ»,
ανέφερε ο Ρούνεϊ!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: