Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν έχω κάνει κάτι επιλήψιμο»

Τη δική του θέση στις υποψίες που υπάρχουν για το πρόσωπό του, μετά τις αποκαλύψεις πως το κύκλωμα του λαθραίου πετρελαίου έπαιρνε αποφάσεις για ματς του στοιχήματος, δίνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

«Δεν έχω κάνει κάτι επιλήψιμο»
Τις πρώτες του δηλώσεις, ύστερα από την γνωστοποίηση ότι το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων δρούσε και στον χώρο του ποδοσφαίρου, έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους εμπλεκομένους στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Δεν έχω κάνει οτιδήποτε επιλήψιμο. Με τον άνθρωπο αυτό είχα μια γενική κουβέντα και έδειχνε ότι ήθελε να μου ζητήσει κάτι περίεργο. Είμαι 23χρόνων και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συνδεθώ με κάποια ύποπτη συναλλαγή...», τόνισε ο Έλληνας παίκτης στο «Βήμα».

Το όνομα του 23χρονου άσου ακούγεται στις συνομιλίες που υπέκλεψε η ΕΥΠ, με τον ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης να τον ρωτά «τι θα μπορούσε να κάνει προκειμένου ο ίδιος να κερδίσει στο "Στοίχημα". Προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να καλυφθεί χρέος που είχε ο ποδοσφαιριστής».

Επίσης, υπάρχει νύξη και για μειωμένη απόδοση που θα μπορούσε να έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σε συγκεκριμένο αγώνα.

Από την πλευρά του, ο παίκτης υποστηρίζει πως έχει δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες Αρχές για το συγκεκριμένο περιστατικό, τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον βενζινοπώλη και τις συναλλαγές του με τον κατηγορούμενο στην υπόθεση των καυσίμων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: