Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

«Είσαι ΠΑΟΚ; Απόδειξη»!!

stavropoulos-nikos1-610x350 (1)
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος. Αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του “Δικεφάλου” και δήλωσε χαρακτηριστικά πως παρά τις όποιες δυσκολίες η ομάδα θα κάνει όσες προσπάθειες μπορεί για να διατηρήσει τους παίκτες της μέχρι το τέλος της σεζόν.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως είναι ανάγκη να αγοραστούν 5.000 εισιτήρια στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, κάτι που είναι δύσκολο, αλλά οι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα φανούν και θα βοηθήσουν τον σύλλογο ξοδεύοντας το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι στην Ελευσίνα:
“Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Όλα τα παιδιά είναι εντάξει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
Για τις εντυπώσεις που άφησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις τάξεις της ομάδας:
“Μας άφησε θετική εντύπωση το παιχνίδι αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι που κανονικά μπορούσαμε να το πάρουμε. Αγωνιστικά ήταν δικό μας και οι παίκτες είδαν πως μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά και με μεγάλες ομάδες”.
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό:
“Δεν υπάρχει φαβορί. Όλες οι ομάδες στην έδρα τους είναι καλές με τους Αμερικανούς παίκτες στο ρόστερ τους και δύσκολα χάνουν”.
Για την ανάγκη να αγοράσει ο κόσμος 5.000 χιλ. εισιτήρια στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα:
“Όταν έχουμε τιμωρία με τον Ολυμπιακό και αναγκαζόμαστε να παίξουμε χωρίς φιλάθλους καταλαβαίνουμε πως η μόνη σωτηρία είναι ο κόσμος. Ο λαός του ΠΑΟΚ υπάρχει σε όλο τον πλανήτη και πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον υγιή φίλαθλο για να ξεπεραστούν τα εμπόδια”.
Για το πόσο εύκολο είναι ο κόσμος να αγοράσει τόσα εισιτήρια:
“Είναι δύσκολο και οι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα φανούν στην πορεία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και έχουμε παρουσιάσει μια καλή ομάδα. Ξέρουμε την κρίση του ελληνικού λαού, αλλά ο καθένας με ένα μικρό συμβολικό ποσό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Τα εισιτήρια πωλούνται και ηλεκτρονικά και μπορούν όλοι να τα αγοράσουν”.
Για το αν η τιμωρία του ΠΑΟΚ ήταν αυστηρή:
“Η τιμωρία ήταν βάση αθλητικού νόμου και ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Εμείς θέλουμε όλοι να βοηθάνε την ομάδα στηρίζοντας της, φωνάζοντας ωραία συνθήματα και όχι πνίγοντάς την στα χρέη. Ψάχνουμε τρόπους να σωθούμε και η αγορά εισιτηρίων από τον κόσμο είναι ένας από αυτούς τους τρόπους”.
Για τον ανεγκέφαλο που πέταξε κροτίδα στο παιχνίδι με τον Άρη:
“Ο ανεγκέφαλος πιάστηκε από τους φορείς της αστυνομίας. Μια καλή ποινή θα είναι ένας τέτοιος άνθρωπος να δουλεύει για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να πληρώνεται, για έναν χρόνο. Να καθαρίζει τα πάντα. Αλλιώς εθελοντική, υποχρεωτική εργασία για δύο χρόνια. Κάποιοι πρέπει να δούν πόσο εύκολο είναι να καταστρέψεις μια ομάδα. Δυστυχώς δεν είναι δύσκολο να καταστρέψει κάποιος ένα παιχνίδι.  Όταν εγώ αναγκάστηκα και είπα στον κόσμο να βγει έξω από το γήπεδο ενώ έχουν πληρώσει. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχουν οπαδοί που έχουν πληρώσει για να πάρουν ένα εισιτήριο. Ο κόσμος φώναζε αλλά δεν πειράζει. Εμείς προσπαθούμε να διαφυλάξουμε το καλό του συλλόγου. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα είναι ευπρόσδεκτος να βοηθήσει”.
Για τους παίκτες που θα μπορούσε να πουλήσει η ομάδα:
“Δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες είναι. Μας έχουν χτυπήσει την πόρτα ομάδες όμως εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε μέχρι τέλος. Ξέρουν όλοι λίγο πολύ ποιοι είναι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους κρατήσει και με την συμβολή του κόσμου.  Μας ενδιαφέρει η εξέλιξη στο πρωτάθλημα και έχουμε χρόνο για την επόμενη χρονιά. Φέτος μας νοιάζει να σωθεί η ομάδα (σ.σ. οικονομικά)”.
Για την επιλογή του Κούπερ:
“Στον ΠΑΟΚ γίνεται μια συλλογική δουλειά. Οι επιλογές παικτών γίνονται από μια διαδικασία. Η συμβολή μου είναι να μην κάνουμε λάθη στις επιλογές παικτών και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε άλλους στην μέση της χρονιάς. Κάθε χρόνο δεν μπορεί να βγαίνει ένας Κούπερ. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κούπερ στην ομάδα, αλλά χρειάζεται να του κάνουμε μια καλή πρόταση. Αν φύγει, δεν θα έρθει καινούριος Κούπερ, αλλά κάτι διαφορετικό”.
Για την εκδήλωση της κοπής της πίτας των βετεράνων:
“Την Δευτέρα έχουμε την κοπή πίτας βετεράνων του ΠΑΟΚ, που είναι γιορτή του ΠΑΟΚ. Βραβεύουμε κάποιες προσωπικότητες και φέτος είναι η χρονιά του πρωταθλήματος του 1992 και των στιγμών της Γενεύης. Θα προβληθεί υλικό και θα δείξει στιγμές από εκείνη την εποχή. Είναι στις 19:00 στους Λαζαριστές, μια εκδήλωση ανοιχτή για τον κόσμο για να έρθει να την παρακολουθήσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: