Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σύνθημα νίκης από τον Λούι!!

Με στόχο το «διπλό» θα αγωνιστεί σήμερα στις 15:00 κόντρα στον Λεβαδειακό η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Μπράιαν Λούι.

Σύνθημα νίκης από τον Λούι
Στις δηλώσεις του στη Nova, ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε ότι οι Αρκάδες θα πρέπει να αξιοποιήσουν τους κενούς χώρους που θα δημιουργηθούν, περιορίζοντας τα ατού των Βοιωτών, όπως τους Μάντζιο, Ροζέριο και Καπό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα φροντίσουν να τους αξιοποιήσουν στο μεγαλύτερο βαθμό».

Για την απόδοση του Λεβαδειακού εντός έδρας:

«Είναι δύσκολο όταν ένας αντίπαλος είναι δυνατός στην έδρα του. Ο Αστέρας θα κάνει το δικό του παιχνίδι και θα πάει εκεί για να πάει τη νίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση:

«Το γεγονός ότι θα αναζητήσουν τη νίκη μας διευκολύνει γιατί θα μας αφήσουν κενούς χώρους και θα μας κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά μας».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες απ' την αντίπαλη ομάδα:

«Οι Καπό, Ροζέριο, Μάντζιος είναι παίκτες με αρκετά μεγάλη ποιότητα και αν τους δώσεις χώρο μπορούν να δημιουργήσουν πολλές δυσκολίες».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αστέρας για να πάρει τη νίκη:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια φόρμα, να παίζουμε καλή άμυνα και να βγαίνουμε σωστά στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει κοντά στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: