Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Κρύβει παγίδες!!

«Ντου από Παντού» για την έξοδο του Ολυμπιακού, λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ. Εγώ δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ και ποια ενδεκάδα θα κατεβάσει με τον ΟΦΗ. Αυτό που βλέπω είναι ότι τούτη η έξοδος για τους ερυθρόλευκους κρύβει παγίδες.
Οι δυο λόγοι
Αφενός επειδή ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με τον Σα Πίντο στον πάγκο κι έχει γίνει μια πολύ μαχητική ομάδα που μαζεύει βαθμούς. Κι αφετέρου επειδή σε λίγα 24ωρα θα γίνει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ, οπότε είναι κάπου φυσιολογικό και οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους εκεί.
Πιο δύσκολο
Αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, λοιπόν, είναι πιο δύσκολο από τα περισσότερα από τα προηγούμενα. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, καλείται να αντιμετωπίσει σε μια σκληρή έδρα μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα σαν τον ΟΦΗ.
Δυνατά για να πάρει τον έλεγχο
Το τι θα γίνει, βέβαια, είναι κάτι που θα το δούμε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός λογικά θα μπει δυνατά στο ματς για να πάρει από την αρχή κεφάλι στο σκορ και να έχει τον έλεγχο.
Συντήρηση
Έτσι, ώστε από ένα σημείο και μετά κι αφού έχει διασφαλίσει τη νίκη να κάνει και συντήρηση δυνάμεων. Το θέμα είναι αν θα τα καταφέρει.
Τα δόντια του
Επαναλαμβάνω. Ο ΟΦΗ έχει ανέβει πολύ και δείχνει τα δόντια του σχεδόν κάθε αγωνιστική πλέον. Δεν αστειεύονται οι Κρητικοί.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: