Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕΚ, μη σταματάς!!

Συνέχεια στο επιθετικό της κρεσέντο θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Μενιδίου τη Θύελλα Ραφήνας.

ΑΕΚ, μη σταματάς!
Με στόχο να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τα 21 γκολ στα τρία τελευταία ματς, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (14:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το παιχνίδι, ύστερα από δύο συνεχόμενα κεκλεισμένων των θυρών, θα γίνει με την παρουσία του κόσμου, ένα στοιχείο που δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους «κιτρινόμαυρους» να πιάσουν ανάλογα στάνταρ απόδοσης με τους προηγούμενους αγώνες του ΟΑΚΑ.

Άλλωστε, εκείνο που θέλουν ο Δέλλας και οι παίκτες του μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς της «Ένωσης».

Από την πλευρά του, ο νεαρός τεχνικός συνεχίζει να δοκιμάζει την πιο... δυνατή ενδεκάδα, αφήνοντας στην άκρη τους «πειραματισμούς» (κάτι που θα γίνει στα επόμενα ματς).

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Βούρας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τσουκαλά, Ρόβα, Σταθάκη και Πεταυράκη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πλατέλλας και ο Γρόντης, με τον Ντακόλ πίσω από τον προωθημένο Μπρέσεβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Αργυρίου, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Ράμα, Τσούπρος, Παληαρούτας και Τσεβάς. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Τσουμάγκας και πριν από την έναρξη του ματς θα κοπεί ένας εκ των ξένων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: