Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε Πλατεία;

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α1.

Πάμε Πλατεία;
Ο πρώτος και ο τρίτος της βαθμολογίας συγκρούονται στη 19η αγωνιστική της Α1. Ο Πανιώνιος έχοντας ολοκληρώσει την πορεία του στην Ευρώπη επικεντρώνεται τώρα στο πρωτάθλημα και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Top 16. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σκορδίλη για τους γηπεδούχους, εκτός για ένα μήνα τέθηκε ο Κάρι, ενώ Γκιστ και Ούκιτς πιθανώς να προφυλαχθούν από τους «πράσινους» που θα κοιτάξουν να δώσουν ανάσες σε βασικούς παίκτες εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο νεοαποκτηθείς Ράιτ ήδη πήρε τη θέση του Μπατίστ στην Α1 και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Οι «κυανέρυθροι» είχαν νικήσει πέρσι στην κανονική περίοδο, αλλά το «σκορ» από τη σεζόν 1992/93 είναι 10-62.

Ο ΚΑΟΔ μετά τη σημαντική νίκη επί του Ηλυσιακού φιλοξενεί τον Ίκαρο, που επίσης ανάσανε κερδίζοντας τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί με τη σειρά τους υποδέχονται στη δυνατή έδρα τους (6-3) τον Κολοσσό, που προέρχεται από σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού. Η ομάδα της Ελευσίνας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που έχασε στο νήμα από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στο κατόπι του Πανιωνίου για την τρίτη θέση. Η Νέα Κηφισιά, που στην τελευταία δεκάδα αγώνων έχει χάσει μόνο από τους «αιώνιους» εκτός έδρας υποδέχεται τον Ηλυσιακό που βρίσκεται σε δεινή θέση.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Ρέθυμνο χωρίς τον Πέτγουεϊ και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει rotation εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Άρη να στοχεύει στο τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα μετά τη σπουδαία νίκη του στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών που προέρχεται από δύο σερί νίκες κι ακόμη δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής.

Αναλυτικά, η 19η αγωνιστική της Α1:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

16.00 ΚΑΟΔ-Ίκαρος Χαλκίδας
16.00 Τρίκαλα-Κολοσσός Ρόδου
16.00 Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ
16.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ηλυσιακός

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

19.00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (Novasports 4)
19.15 Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (Δημόσια Τηλεόραση)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

17.00 Άρης-Απόλλων Πάτρας (Novasports 1)

Η επόμενη αγωνιστική (20η):

Σάββατο 1 Μαρτίου

16.00 Ίκαρος Χαλκίδας-ΑΕ Ν. Κηφισιάς
16.00 Ηλυσιακός-Πανιώνιος
16.00 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα (Novasports 3)
16.00 Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός

Κυριακή 2 Μαρτίου

16.00 Κολοσσός-ΚΑΟΔ
19.00 Παναθηναϊκός-Άρης (Δημόσια Τηλεόραση)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

17.00 Απόλλων Πάτρας-Ολυμπιακός (Novasports 1)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: