Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δεν έφτανε η συγνώμη του Πελεγκρίνι…!

Η συγνώμη που ζήτησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν ήταν αρκετή για την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, η οποία αποφάσισε την τιμωρία του για όσα δήλωσε μετά το ματς της Μαντσεστερ Σίτι με τη Μπαρτσελόνα.

Δεν έφτανε η συγνώμη του Πελεγκρίνι…
Την τιμωρία του Μανουέλ Πελεγκρίνι αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για όσα είπε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Μπαρτσελόνα.

Ο Χιλιανός προπονητής το απόγευμα της Παρασκευής απολογήθηκε για όσα είπε, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία που αποφάσισε να εκδικαστεί η υπόθεσή του την επόμενη Παρασκευή (28/2).

Συγκεκριμένα, η απόφαση της UEFA αναφέρει: «Μετά από έρευνα της πειθαρχικής επιτροπή της UEFA, ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Μανουέλ Λουίς Πελεγκρίνι, αναφορικά με όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το προαναφερθέν ματς. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση των γενικών αρχών συμπεριφοράς, όπως αναφέρεται στο άρθρο 11 του πειθαρχικού κώδικα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί απ’ το σώμα πειθαρχικού ελέγχου την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: