Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Όντομ: «Θέλω να κάνω μια νέα αρχή»

Ως ευκαιρία για μία νέα αρχή στην καριέρα και τη ζωή του αντιμετωπίζει τη μεταγραφή του στη Λαμποράλ Κούτσα ο Λαμάρ Όντομ, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

Όντομ: «Θέλω να κάνω μια νέα αρχή»
Έτοιμος να αφήσει πίσω του τα προβλήματα που λίγο έλειψε να τον οδηγήσουν στην αυτοκαταστροφή του και αποφασισμένος για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα και τη ζωή του δήλωσε ο Λαμάρ Όντομ κατά την παρουσίασή του από τη Λαμποράλ Κούτσα.

«Νιώθω πολύ καλά σωματικά, αλλά περισσότερο επέλεξα να έρθω για να ξαναβρώ τον ενθουσιασμό μου για το μπάσκετ. Είμαι εδώ για ένα νέο ξεκίνημα. Η Βιτόρια είναι ιδανικό μέρος για μένα προκειμένου να σκεφτώ, να ηρεμήσω και να παίξω μπάσκετ», δήλωσε.

«Πιστεύω πως μπορώ να γίνω ηγέτης της ομάδας, μπορώ να είμαι μια φωνή στα αποδυτήρια. Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την ομάδα και έχω την επιθυμία να γίνω πρωταθλητής», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Πάου Γκασόλ, άλλοτε συμπαίκτης του στους Λέικερς, τον έπεισε να υπογράψει. «Μίλησα με τον Πάου που έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς Σκαριόλο. Μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και την πόλη, ότι μπορεί να θέλω ακόμη και να μείνω για πάντα εκεί. Μετά τη συνομιλία μας δεν είχα καμία αμφιβολία για την επιλογή που θα έκανα».

Επίσης κατέστησε σαφές πως δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που συμφώνησε. «Τα χρήματα δεν έχουν σημασία σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Δεν με έφεραν αυτά στη Βιτόρια, αλλά η επιθυμία μου να νιώσω ξανά την αγάπη για το μπάσκετ».

Τέλος, σε όσους αμφιβάλλουν για το αν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αρκέστηκε να πει: «Είμαι καλός άνθρωπος. Με δίδαξαν να σέβομαι τους ανθρώπους. Σήμερα ακούμε ό,τι και να λέγεται για κάποιους. Μπορεί κάποιοι που δεν με γνωρίζουν να θεωρούν πως είμαι κακός άνθρωπος, αλλά δεν είμαι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: