Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Σπανού!!

Με θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η τρίωρη απολογία του Γιώργου Σπανού στον 7ο ανακριτή Πειραιά για την γνωστή υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Σπανού
Αισιοδοξία επικρατεί για την απόφαση του Εισαγγελέα για τον Γιώργο Σπανό, ύστερα από την απολογία του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου για γνωστή υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Η απολογία του ισχυρού άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ κράτησε περίπου 3 ώρες, με τον ίδιο να πηγαίνει με υπόμνημα και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον 7ο ανακριτή Πειραιά.

Μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι είχαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υποστήριξαν ότι υπάρχουν και μάρτυρες που μπορούν να αποδείξουν την αθωότητα του πελάτη τους.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του κ. Σπανού, στο κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ανακριτής το ποσό των διαφυγόντων δασμών και φόρων κατ' εκτίμηση δεν είναι 3,5 εκατ. ευρώ όπως είχε ανακοινώσει αρχικά η ΕΛ.ΑΣ, αλλά 662.800 ευρώ.

Παράλληλα, οι συνήγοροι υπερασπιστής αναφέρουν το λεγόμενο λαθρεμπόρευμα δεν είναι τα περίπου 4,5 εκατ.λίτρα πετρελαίου ναυτιλίας που έχει αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, αλλά 8,5 χιλιάδες λίτρα.

Πλέον ο Γιώργος Σπανός περιμένει την απόφαση του Εισαγγελέα, στον οποίο θα πάει μετά τις 18:30, για το αν θα αφεθεί ελεύθερος ή όχι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: