Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μουλόπουλος: «Δυνατοί στην έδρα μας»

Την άποψη ότι αν μπουν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Μουλόπουλος: «Δυνατοί στην έδρα μας»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Λεβαδειακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Ωστόσο, ο αμυντικός της ομάδας της Λιβαδειάς τόνισε πως στην έδρα τους είναι δυνατοί και διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, ο Μουλόπουλος δήλωσε πως το κλειδί της εν λόγω αναμέτρησης θα είναι οι προσωπικές μονομαχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Η νίκη με τον Ατρόμητο μας βοήθησε τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Πήραμε μια ανάσα και απελευθερωθήκαμε. Παίζουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά και εμείς μέσα στην έδρα μας μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα και αν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για το ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές, διαθέτει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι θα σκοράρουμε».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Το ματς θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Το παιχνίδι το θέλουμε εμείς πιο πολύ, θα πάει στη δύναμη και τις μονομαχίες και πιστεύω να βγούμε εμείς νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: