Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

«Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Έχοντας χάσει μόνο από τους αιώνιους εκτός έδρας στα δέκα τελευταία ματς, η Νέα Κηφισιά ανεβάζει τον πήχη και θέλει νίκη επί του Ηλυσιακού.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»
Ο στόχος της παραμονής μπορεί να μοιάζει εξασφαλισμένος για τη Νέα Κηφισιά, που όμως δεν επαναπαύεται και ψάχνει το κάτι παραπάνω, όπως την είσοδο ακόμη και στην τετράδα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε το σύνθημα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο Ζηρίνειο για τη 19η αγωνιστική (16:00).

«Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό, μια ομάδα που πλέον κάθε παιχνίδι για αυτούς είναι τελικός και ταυτόχρονα λόγω του τρόπου που τακτικά αντιμετωπίζουν τα ματς, με σωστή τακτική και παίζοντας πολύ πειθαρχημένα , ο βαθμός δυσκολίας γίνεται μεγαλύτερος. Για μας όμως είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει α προσεγγίσουμε το ματς με τον ανάλογο τρόπο ώστε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να βγούμε νικητές», δήλωσε ο προπονητής των νεοφώτιστων.

Ο πολύπειρος Μιχάλης Κακιούζης ανέφερε: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη καθώς ο στόχος της ομάδας μας πλέον είναι να μπούμε στην τετράδα. Σίγουρα η κακή βαθμολογικά θέση του Ηλυσιακού κάνει τους αντιπάλους μας ακόμα πιο επικίνδυνους όμως η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα μπούμε στο ματς για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: