Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Στήριξη και κόσμια συμπεριφορά θέλει ο Πανιώνιος!!

Την στήριξη των φιλάθλων της στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη ζήτησε η ΚΑΕ Πανιώνιος, παροτρύνοντας μάλιστα τον κόσμο να έχει καλή συμπεριφορά.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή (Κυριακή 23/02, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και η διοίκηση των «κυανέρυθρων» κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα. Παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο όμως να έχει υποδειγματική συμπεριφορά

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

Τα εισιτήρια της μεθαυριανής (23/2, 7 μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρησης του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διατίθενται αύριο Σάββατο (22/2) από το κλειστό γήπεδο των υποδομών του Πανιωνίου «Αργύρης Κορωναίος» από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης).

Μεθαύριο Κυριακή, επίσης, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι από το κλειστό γήπεδο των υποδομών του Πανιωνίου «Αργύρης Κορωναίος» και από τις 4.30 μ.μ. από το εκδοτήριο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος περιμένει από τους φίλους του «Ιστορικού» να συμπεριφερθούν υποδειγματικά, όπως το κάνουν από την αρχή της φετινής σεζόν, να στηρίξουν την ομάδα και να αποτελέσουν τον «καλύτερο παίκτη» της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: