Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ο Σα Πίντο νίκησε τον Μίτσελ!! (video)

Πριν από είκοσι χρόνια ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σκοράρει στη νίκη (2-1) της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επί της Ρεάλ Μαδρίτης του Μίτσελ!

Όταν ο Σα Πίντο νίκησε τον Μίτσελ (video)
Από τη σεζόν 2005/06 (με γκολ του Μαχλά) έχει να νικήσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η παράδοση του Ρικάρντο Σα Πίντο κόντρα στον Μίτσελ είναι καλύτερη!

Συγκεκριμένα, πριν από σχεδόν 20 χρόνια, ο σημερινός προπονητής των Κρητικών αγωνιζόταν ως επιθετικός στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας κι είχε πετύχει ένα γκολ, στη νίκη των «λιονταριών» επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1!

Οι Πορτογάλοι, όμως, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, χάρη στη νίκη των Ισπανών με 1-0 του «Μπερναμπέου».

Ο Σα Πίντο θα θυμάται ακόμα εκείνο το παιχνίδι της 27ης Σεπτεμβρίου 1994, αφού ήταν το πρώτο το πρώτο γκολ της Σπόρτιγκ σε εκείνο το ματς και το παρθενικό της καριέρας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο 20χρονος τότε επιθετικός που είχε αποκτηθεί μόλις λίγους μήνες νωρίτερα από τη Σαλγκέιρος, εκμεταλλεύθηκε μία... αναμπουμπούλα στην άμυνα της «βασίλισσας» και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ!

Δείτε στιγμιότυπα από εκείνη την αναμέτρηση


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: