Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Ψάχνεται» για φορ της Μπράγκα!!


«Ψάχνεται» για φορ της Μπράγκα

Για επιθετικό της Μπράγκα φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία. Στόιλκοβιτς, Χασάν και Κρισλάν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Δύο αντικρουόμενες πληροφορίες προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες από την Πορτογαλία και αφορούν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Γαύρος», από τη μία ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα, Γκονσάλβες, έχει μεταφέρει σε συναδέλφους του ότι ξέρει από τον προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας πως ο σύλλογος δεν θα κάνει μεταγραφές τον Γενάρη.

Την ίδια ώρα, όμως, αλλά από τη Λισαβόνα δείχνουν πως υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση ενός επιθετικού που παίζει στην Πορτογαλία και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι από την Μπράγκα.

Η πορτογαλική ομάδα έχει τρεις σέντερ φορ. Τον Σέρβο Στόιλκοβιτς (24 ετών) που φέτος μετράει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο επόμενος είναι ο 23χρονος Αχμέντ Χασάν από την Αίγυπτο, ο οποίος είναι και διεθνής και φέτος έχει 6 γκολ. Και ο Βραζιλιάνος Κρισλάν, που είναι 24 ετών, και φέτος έχει σκοράρει 2 φορές. Και οι τρεις όμως αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: