Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Λυκογιάννης: «Αν δεν ματώσεις, δεν έχεις τύχη»


Λυκογιάννης: «Αν δεν ματώσεις, δεν έχεις τύχη»

Για τη χαλάρωση που παρατηρεί στον Κολοσσό μίλησε μετά την ήττα από το Ρέθυμνο ο Άρης Λυκογιάννης, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις βασικές αρχές της.

Στη θέληση του Ρεθύμνου να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως η έξι νίκες έχουν δημιουργήσει ψευδαίσθηση υπεροχής.

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την δίκαιη νίκη του. Έδειξε ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο από μας. Νομίζω ότι το τελικό σκορ είναι αυτό που αντικατοπτρίζει τον τομέα του παιχνιδιού στον οποίο εμείς αποτύχαμε. Γιατί ήρθαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι, καταφέραμε να πετύχουμε 41% στα τρίποντα και τελικά δεχθήκαμε 95 πόντους», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Κολοσσού και συνέχισε:

«Έχουνε συμβεί δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι τα καλά λόγια που ακούμε για την ομάδα μας σαφώς μας έχουν δημιουργήσει μία χαλάρωση. Νομίζουμε ότι είμαστε κάτι το οποίο δεν είμαστε. Τουλάχιστον για να το υποστηρίζουμε θα πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα. Και το 2ο είναι ότι αυτό το μικρό μαξιλαράκι των 6 νικών που έχουμε δημιουργεί μία ψευδαίσθηση. Θωρώ πως έχουμε πέσει σε αυτό το “τρυπάκι” αυτή την περίοδο και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι για να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές μας γιατί χωρίς να ματώσεις δεν έχεις καμία τύχη απέναντι σε καμία ομάδα»

Εκ μέρους των παικτών ο Σωτήρης Μπιλλής είπε: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση, είχαμε πολλά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να το πληρώσουμε στο τέλος του ματς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: