Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η αλήθεια και η πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ!!


Η αλήθεια και η πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την αλήθεια στον Ιβάν και την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αντιθέτως προβληματίζει.
Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Ανάμεσα στην πραγματικότητα και την … αλήθεια, ίσως τελικά υπάρχουν τόσο σημαντικές διαφορές που όταν τις κατανοήσουμε πλήρως, μόνον τότε θα αντιληφθούμε πως ακριβώς λειτουργεί ο ΠΑΟΚ, υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Σαββίδη.

Υπάρχει λοιπόν η αλήθεια, που δεν έχει πολλές διαφορές από αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Είναι η εικόνα, η βιτρίνα ενός ΠΑΟΚ που έχει τα μέσα, αλλά, δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι τα χρησιμοποιεί σωστά. Και κυρίως δεν αποδίδει με βάση όσα χρήματα ξοδεύονται…

Αυτή η συζήτηση μπορεί να τραβήξει πολύ ώρα. Πιο ενδιαφέρον θα είναι να δούμε μια μέρα, τον Σαββίδη να προσγειώνεται με το αεροπλάνο του στη Θεσσαλονίκη, μεσοβδόμαδα, χωρίς να υπάρχει αγωνιστική κίνηση και να πηγαίνει εκεί ακριβώς που κτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να παίζεται αγώνας, να υπάρχει κόσμος, για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Το μυρίζεις στην ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης.

Στο βλέμμα όλων αυτών που σε κοιτούν και σου ζητούν κάτι που και εσύ ο ίδιος (ο Ιβάν) το έχεις φωνάξει, αλλά, δεν έπεισες ποτέ ότι το το θέλεις πραγματικά. Και εδώ… κολλάει η πραγματικότητα. Η στιγμή, που καταλαβαίνεις ότι άλλη είναι η πραγματικότητα του Ιβάν κι άλλη η αλήθεια. Είναι αυτή που, πολλοί λένε, ότι δεν του τη μεταφέρουν όπως ακριβώς είναι.

Τελευταία καταλαβαίνω ότι ακόμη κι αν τελικά του μεταφέρουν όσα συμβαίνουν με ακρίβεια, δεν είναι βέβαιο ότι θα λάβει τις πιο λογικές αποφάσεις και κυρίως δεν θα τις λάβει εγκαίρως.

Για να μην σας κουράσω, κάτι ακόμη, τελευταίο:

Ο Βεζυρτζής, με βάση ποια ακριβώς αλήθεια πιέζει ή θα πιέσει τον Ιβάν για να πάρει αποφάσεις, στις 24 του Γενάρη και ενώ απομένουν μόνο μερικές μέρες για τις μεταγραφές; Ή σε άλλα θέματα που δεν λύθηκαν εν τη γενέσει τους, αλλά, διαιωνίζονται;

Είναι η τοποθέτηση του Πουρλιοτόπολου σε θέση team manager που δώσει λύσεις και θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, συμμαζεύοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα;
Για να δούμε…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: