Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Για το… restart στη Λιβαδειά!!


Για το… restart στη Λιβαδειά

Απαντήσεις σε όσους τους αμφισβητούν θέλουν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς στην έδρα του Λεβαδειακού. Ετοιμάζει αλλαγές ο Στραματσόνι.

Πράξη τις δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος προχθές τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να απαντήσει με την απόδοσή της μέσα στο γήπεδο σε εκείνους που την αμφισβητούν, καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Σήμερα οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό κόντρα στις ακραίες καιρικές συνθήκες (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ενώ οι μετεωρολογικές προβλέψεις ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιονόπτωση στη Βοιωτία!

Σε αυτές όμως τις συνθήκες θα βρεθούν κοντά στην ομάδα και οι οπαδοί, οι οποίοι αναμένεται να διαμαρτυρηθούν άλλη μία φορά για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν αναμένεται να είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που οδηγεί τον Ιταλό τεχνικό στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός θα μείνει ο Εσιέν και στη θέση του θα παίξει ένας εκ των Λαγού και Λουντ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπεργκ και του Πέτριτς. Το ντεμπούτο του όμως είναι πιθανό να πραγματοποιήσει ο Λούκας Εβαντζελίστα, αφού κρίθηκε πως είναι αγωνιστικά έτοιμος.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Πράνιτς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζέκα με τον Λαγό, με τον Αμπέντ σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπουμάλ, Καλτσάς και Μπέργκ (ή Πέτριτς). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Εσιέν, Εβαντζελίστα, Λουντ και Κλωναρίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: