Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Γιατζόγλου: «Σημαντική νίκη, βλέπουμε μπροστά»


Γιατζόγλου: «Σημαντική νίκη, βλέπουμε μπροστά»

Δεν εφησυχάζει ο Στιβ Γιατζόγλου παρά τη μεγάλη νίκη επί των Τρικάλων. «Κλειδιά τα επόμενα ματς με τον Κόροιβο και τον Απόλλωνα», πρόσθεσε.

«Ήρεμος» σε σχέση με τα γνωστά του στάνταρ παρουσιάστηκε ο Στιβ Γιατζόγλου, λίγη ώρα μετά την σημαντική νίκη της Καβάλας επί των Τρικάλων, που της έδωσε το… φιλί της ζωής για παραμονή.

«Ήταν μία σημαντική νίκη, μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Και μπορώ να πω ότι επικρατήσαμε εύκολα, παρ’ ότι είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Το ζήτημα είναι πως με την έλευση των νέων παικτών, θέλουμε χρόνο για προσαρμογή, χρόνο όμως δεν έχουμε. Όσο περνάει ο χρόνος η ομάδα θα ανεβαίνει και το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα εμφανιστούμε στα επόμενα παιχνίδια με τον Κόροιβο και τον Απόλλωνα Πατρών. Αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι κλειδιά. Η νίκη σήμερα δε σημαίνει πολλά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Λιόν Γουίλιαμς είπε: «Βγήκαμε σήμερα στο γήπεδο με πολλή ενέργεια, η νίκη ήταν πολύ μεγάλη. Όλη αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Αλλά ήμασταν αποφασισμένοι για αυτό πετύχαμε σήμερα. Φυσικά και μπορούμε να έχουμε την ίδια ενέργεια στα επόμενα παιχνίδια. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματα μου και νομίζω ότι θα δείτε στα επόμενα ματς ακόμη έναν καλύτερο παίκτη. Μπορώ να παίξω καλύτερα και εγώ και η ομάδα μας. Όσο συνηθίζω το ελληνικό πρωτάθλημα και τον τρόπο του παιχνιδιού. Για τον κόσμο έχω να πω ότι ήταν φανταστικός μου άρεσε πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: