Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ουζουνίδης: «Έκαναν ό,τι τους ζήτησα»


Ουζουνίδης: «Έκαναν ό,τι τους ζήτησα»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, παρά το ισόπαλο 0-0 στη Νέα Σμύρνη, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο. Ζητήσαμε τρέξιμο, δύναμη, μαχητικότητα και τα είχαμε όλα. Μας έλειπε η τελική ενέργεια για το γκολ. Μακάρι να βγάζουμε τέτοιο πάθος και ενέργεια κάθε Κυριακή και όλα θα πάνε καλά. Με ικανοποιεί το ότι σε ματς με ομάδες όπως ο Αστέρας, δεν είμαστε απλά ισάξιοι, είμαστε και καλύτεροι. Αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, το είπα και την προηγούμενη Κυριακή στην Λεωφόρο. Δεν μας έλειψε κάτι άλλο πλην του γκολ, οι φάσεις έγιναν. Ο αντίπαλος δεν πλησίασε καν την περιοχής μας».

Όσο για την τροποποίηση σε 4-3-1-2 με την είσοδο του Τζανδάρη που έκανε ντεμπούτο, τόνισε: «Και ο Φάνης και ο Μανώλης (Σιώπης) μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό. Το έχουμε στο νου μας για τη συνέχεια. Σε εκείνο το σημείο χρειάστηκε διότι θέλαμε να κάνουμε λίγο πιο άμεσο το παιχνίδι μας μπροστά, με Καραμάνο και Ανσαριφάρντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: