Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ένταση και διακοπή στο Άρης-ΠΑΟΚ, εκκενώθηκε η Μίκρα!! (pics)


Ένταση και διακοπή στο Άρης-ΠΑΟΚ, εκκενώθηκε η Μίκρα (pics)

Με έκτροπα διεξάγεται το Άρης-ΠΑΟΚ. Διατάχθηκε η εκκένωση του γηπέδου, μετά από φτύσιμο που δέχτηκε ο διαιτητής. Προηγήθηκε εικοσάλεπτη διακοπή, λόγω αντίστοιχης συμπεριφοράς απέναντι στον Χιμένεθ.

Με ένταση, έκτροπα και τρεις διακοπές συνεχίζεται το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ για την Volleyleague.

Στην αρχή του δεύτερου σετ (8-6) το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά, όταν ο Κουρνέτας δέχτηκε νερά από την εξέδρα, ενώ μετά το 16-12 έγινε η πρώτη μεγάλη διακοπή στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα αποδυτήρια για διαμαρτυρία, υποστηρίζοντας πως την ώρα που ο Χιμένεθ πήγε να κάνει σερβίς δέχτηκε φτύσιμο από την εξέδρα. Μετά από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε οι οπαδοί να μεταφέρθηκαν απ’ το πέταλο στην κεντρική εξέδρα, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ούτε αυτό, όμως, ήταν αρκετό για να ολοκληρωθεί κανονικά το ματς, αφού μόλις ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στα σετ, είχαμε νέα ένταση.

Οι οπαδοί του Άρη έφτυσαν τον διαιτητή Δεληκωστίδη κι εκείνος διέταξε την ολική εκκένωση του γηπέδου. Μετά από ένα περίπου τέταρτο οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς οπαδούς στις εξέδρες και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: