Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Βεργέτης: «Ο Πανιώνιος δικαιούταν το γκολ»


Βεργέτης: «Ο Πανιώνιος δικαιούταν το γκολ»

Δεν... κακόπεσε στον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη, η λευκή ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, αφού η ομάδα του πήρε το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία με τους Κυανέρυθρους.

Βάση των ευκαιριών, ο Πανιώνιος δικαιούταν να πετύχει ένα τέρμα στο ματς αλλά αφού δεν το κατάφερε και ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη λευκή ισοπαλία μέσα στη Νέα Σμύρνη και το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία των δυο τους, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη.

«Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά με τις δύο καλές ευκαιρίες που είχε. Προσπαθήσαμε έχοντας κοντά τις γραμμές να βγάλουμε κάποια φάση στην επιθετική μετάβαση, αλλά δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, με σύμμαχο τον αέρα, είχαμε πάθος, δείξαμε χαρακτήρα αλλά και πάλι δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Θα ήθελα να είχαμε απειλήσει λίγο παραπάνω. Αν δούμε τις ευκαιρίες, ο Πανιώνιος δικαιούται το γκολ. Σε ότι αφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Πανιώνιο, είμαστε ευνοημένοι».

Όσον αφορά στον Ταξιάρχη Φούντα που αποχώρησε στο πρώτο μέρος με πρόβλημα τραυματισμού, έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και αύριο Κυριακή θα κάνει εξετάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: