Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Θεοδωρίδης: «Να βάλουν λεφτά κι ας αφήσουν τα οφσάιντ»


Θεοδωρίδης: «Να βάλουν λεφτά κι ας αφήσουν τα οφσάιντ»

Τους ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων να κάνουν επενδύσεις και να μην διαμαρτύρονται για τη διαιτησία κάλεσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Χαρούμενος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ σχολιάζοντας στις δηλώσεις του τις διαιτητικές αποφάσεις κάλεσε τους ιδιοκτήτες των άλλων ομάδων να κάνουν επενδύσεις και να μην κάνουν παράπονα για τα σφυρίγματα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από εμάς και την Ξάνθη. Ήταν σπουδαία ομάδα η Ξάνθη. Στάθηκε εκπληκτικά. Έτυχε να την δω στην τηλεόραση απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο πρώτο ημίωρο ήταν εκπληκτική. Ο κόσμος χόρτασε ποδόσφαιρο. Μακάρι και τα υπόλοιπα ματς να είναι έτσι. Να είναι καλές οι ομάδες όπως ήταν σήμερα, να αγωνίζονται όπως αγωνίζονται απέναντι στον Ολυμπιακό, να τα δίνουν όλα οι παίκτες. Με την έξοδό μας στην Ευρώπη, χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδι σαν το σημερινό», ανέφερε αρχικά στην συνδρομητική τηλεόραση.

Για τις διαιτητικές αποφάσεις επισήμανε: «Ας αφήσουν τα οφσάιντ και τα λοιπά με τους διαιτητές οι άλλοι. Όταν επιλέγεις φάσεις, κάνεις ό,τι σου αρέσει. Αυτήν την μέθοδο της σπίλωσης την βρίσκω εγκληματική. Να βάλουν λεφτά, όπως έχει κάνει ο πρόεδρός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: